Hemsidan uppgraderad → Torsdagsrullen
Nyhet
15 december 2018
Klicka för att kopiera artikellänken
Antal kommentarer 2
Petter @pondexter
Joakim @jgerhardsson

Hemsidan uppgraderad

Torsdagsrullen har genomgått ett ansiktslyft modell större. Efter några kärva och magra år spänner vi nu musklerna för att ge en ännu bättre upplevelse.

Äntligen. Så får vi väl säga. Ända sedan Torsdagsrullen drog i gång för mer än fem år sedan har det aldrig riktigt funnits tid att snickra ihop någonting som verkligen känts funktionellt. Men nu har vi väl typ fått det på plats. Torsdagsrullen innehåller nu (för första gången, helt sjukt ju!) en sök- och filtreringsfunktion som gör det enkelt att nosa upp film beroende på genre, betyg eller genom en frisökning.

Du kan även kommentera recensionerna (och från och med nu även artiklarna) som vi skriver. Dessutom går det att sätta ditt eget betyg på filmerna, öppna Youtube-trailers direkt inne på filmsidorna samt gilla recensionerna. We likey, no? Helt klart är det – då – att Torsdagsrullen har fått ett gediget lyft för dig som är på jakt efter recensioner och/eller en film att se. Kasta dig in och testa loss!

Och förresten. Har du tips på någon film vi bör recensera? Kanske vill du själv vara med och gästrecensera en rulle? Eller har du frågor, synpunkter eller funderingar? Piska iväg ett mail till hej@torsdagsrullen.se så sätter vi i gång maskineriet.

Skrivet av


Petter
@pondexter
Joakim
@jgerhardsson

Datum


15 december 2018
2 kommentarer

Delning


Klicka för att kopiera artikellänken
Gör din röst hörd! För att kunna kommentera innehållet här på Torsdagsrullen behöver du logga in eller skapa ett konto på Disqus. Följ bara instruktionerna här intill för att komma i gång.